Revelats els guanyadors de "Fem Ballar el Cap" Edició 2024 de la Garriga

CNL del Vallès Oriental

Activitats complementàries

Després de quatre setmanes de joc lingüístic de frases fetes

Dilluns 15 d'abril, a Can Rapall, es va fer el sorteig per conèixer els guanyadors d'aquesta edició. Per a l'ocasió, l'ASIC va oferir un refrigeri als alumnes de l'Escola Municipal d'Art i Disseny (EMAD), que van il·lustrar els cartells, per agrair-los la seva feina i valorar el seu talent i  compromís amb la difusió de la cultura catalana.

D'entre totes les butlletes amb encerts en van sortir tres guanyadors, un per a cada categoria. El primer premi, un xec de 100 €, és per al Lluc Ibáñez Singla que va encertar 92 frases. El segon premi, un xec de 75 €, és per a la Sílvia Roca Colomer que en va encertar 70 i el tercer premi, un xec de 50 €, és per a la Laia Payo Castells amb 40 encerts. En acabar el sorteig, es van trucar als guanyadors i Ràdio Silenci ho va anunciar públicament.

En aquesta ocasió hi ha hagut prop de 100 participants, sense comptar els "acompanyants", ja que el fet de ser una competició accessible per a persones de totes les edats ha engrescat els més joves a recórrer els carrers en companyia dels avis o d'algun familiar més gran, de manera que ha afavorit la connexió intergeneracional.

"Fem Ballar el Cap" fomenta el valor de la llengua catalana com a patrimoni cultural. Enhorabona als guanyadors i a tots els participants per la seva dedicació i entusiasme en aquesta demostració de riquesa lingüística.

Vols compartir aquesta notícia?