Celebració del Dia Mundial de la Poesia a les Borges Blanques

CNL de Lleida

Activitats complementàries

La capital de les Garrigues va rebre la primavera amb un recital poètic i musical

El dijous 21 de març, la Biblioteca Comarcal Marquès d’Olivart de les Borges Blanques va organitzar l’acte de celebració del Dia Mundial de la Poesia 2024. Com cada any, la sala Maria Lois de la Biblioteca es va omplir de gent per gaudir d’un recital de poesia i música.

Per començar, una tècnica del Servei Comarcal de Català de les Garrigues va llegir el manifest de la directora general de la UNESCO amb motiu d’aquest esdeveniment. Seguidament, usuaris de la Biblioteca i alumnes dels cursos de català de les Borges Blanques van recitar el poema “m’he estimat molt la vida”, de Vicent Andrés Estellés, en 14 llengües diferents: català, aranès, castellà, alemany, anglès, àrab, esperanto, francès, italià, portuguès, romanès, rus, wòlof i xinès.

A continuació, el grup de lectura de poesia de la Biblioteca va dur a terme un recital de poemes de Vicent Andrés Estellés, en commemoració del centenari del seu naixement. L’acompanyament musical durant l’acte va anar a càrrec d’alumnes de l’Escola de Música de les Garrigues.

Vols compartir aquesta notícia?