A l'abril, nova oferta de cursos al Maresme

CNL del Maresme

Cursos de català

El CNL del Maresme obre les inscripcions als cursos de català del tercer trimestre

El CNL del Maresme obre un nou període d'inscripcions per estudiar català dels nivells A1 al C1. Els cursos corresponen al tercer trimestre del curs acadèmic i començaran entre el 8 i 9 d'abril i finalitzaran el 18 o 19 de juny, en la majoria dels casos. Es pot consultar l’oferta al cercador de cursos del CNL.

Les dates d'inscripció seran el 2 d'abril en torn preferent i el 3 i el 4 pel públic general. El primer dia es reserva per a l'alumnat que ha fet un curs els últims 12 mesos. Per a la resta d'interessats, la matrícula és el 3 i el 4 d'abril. La inscripció es pot fer en línia, a través de la plataforma del CPNL, o bé es pot fer presencialment a qualsevol dels punts d'atenció distribuïts arreu de la comarca.

Per inscriure's cal determinar el nivell de català de l'alumne. Per fer-ho, si no s'ha estudiat mai cap curs al CPNL, cal aportar un certificat de català o bé fer una prova de nivell. Per a la inscripció d'abril, cal fer la sol·licitud de la prova abans del 20 de març. El resultat de la prova té una vigència de dos anys i no té valor de certificació oficial.

En total s'ofereixen unes 1.000 places que corresponen a uns 40 cursos, i el nivell que té més places és el bàsic, amb 20 cursos i més de 500 places. 

Vols compartir aquesta notícia?