Nova tertúlia a la Biblioteca Joan Coromines del Masnou

CNL del Maresme

Activitats complementàries

Alumnes del nivell Intermedi participen d'una nova tertúlia amb la voluntària lingüística, Carme Giol

El 6 de març es va fer, a la Sala de les Lletres de la Biblioteca Joan Coromines del Masnou, una tertúlia amb el comentari de Cròniques de l'Anaconda: Vietnam, de Jaume Mestres, un llibre sobre el viatge que l'autor va fer fa anys a aquest país del sud-est asiàtic. 

Com és habitual, la voluntària lingüística Carme Giol va conduir de manera lúdica i amena la tertúlia, que va comptar amb l'assistència d'alumnes del nivell Intermedi 2. Al llarg de dues hores es va generar un interessant debat sobre l'experiència de viatjar en general i sobre el viatge al Vietnam en particular, país del qual és coneguda la seva dura història de colonització i guerra, i que actualment s'ha convertit en un destí turístic habitual dins el continent asiàtic. Els seus paisatges, arquitectura, cultura i gastronomia el converteixen en un lloc molt atractiu per a les persones viatgeres atretes per altres cultures. Durant el debat l'alumnat va comentar moltes qüestions que els va suscitar la lectura i que els va posar en contacte amb una realitat diferent de la nostra. 

Aquesta activitat ha estat organitzada per l'Oficina de Català del Masnou en el marc del programa Voluntariat per la llengua, amb la col·laboració de la Biblioteca Joan Coromines. 

Vols compartir aquesta notícia?