Els cursos de català celebren el Dia Internacional de les Dones a la Ciba

CNL L'Heura

Cursos de català, Activitats complementàries

Cursos de nivell Bàsic 2 celebren el Dia Internacional de les Dones amb diverses activitats dins i fora de l'aula

La Ciba és un equipament públic de Santa Coloma de Gramenet, un centre de recursos per a dones, per posar al seu abast eines per a la millora de la seva autonomia personal en tots els àmbits de la vida. És també un espai d'innovació i economia feminista amb espais de formació, de preparació per a l'ocupació, de naixement i acompanyament de projectes culturals i de creació d'una nova economia social, solidària i feminista.

Les seves aules també acullen alguns cursos de català del CNL L'Heura i alumnes de nivell Bàsic 2 han celebrat el Dia Internacional de les Dones amb diverses activitats amb dones com a protagonistes.

D'entrada Laura Jiménez, una de les responsables de la Ciba, ha fet una visita guiada als alumnes per les instal·lacions de la Ciba, no només mostrant els seus espais, des de les aules als tallers o l'hort urbà, també ha explicat les diferents activitats i projectes que hi tenen lloc.

També a les classes les dones han estat protagonistes. Per una banda amb una activitat de lectura per parelles que ha acostat els alumnes a la figura de diferents dones de Santa Coloma (totes elles incloses als calendaris que ha editat la Ciba els últims anys) i una altra per practicar la pronúncia, amb la lectura de poemes breus en veu alta de diferents poetesses, com Joana Raspall, Olga Xirinacs, Núria Albó…

Vols compartir aquesta notícia?