25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 4 de maig de 2010

Acord entre el Voluntariat per la llengua i Club Tennis Sabadell

El Centre de Normalització Lingüística de Sabadell signa un conveni amb el Club Tennis Sabadell per difondre el programa de les parelles lingüístiques

Acord entre el Voluntariat per la llengua i Club Tennis Sabadell

El dimecres 21 d’abril, a la una del migdia, va tenir lloc al Club Tennis Sabadell la formalització de la col·laboració entre el programa Voluntariat per la llengua i la Club Tennis Sabadell. L'acte de signatura de l'acord va anar a càrrec de la presidenta del Consell del CNL de Sabadell, Montserrat Capdevila, i del director del Club Tennis Sabadell, Manel Giménez.

Amb la signatura de l'acord de col·laboració, l’entitat sabadellenca fa un pas més en la seva tasca per la integració lingüística de les persones que viuen a la ciutat, i agafa el compromís d'informar i difondre entre treballadors i socis de l'entitat el programa Voluntariat per la llengua.

L'adhesió del Club Tennis Sabadell al Voluntariat per la llengua suposa un nou impuls a la labor de les persones que participen en el programa com a parelles lingüístiques i exemplifica el suport cada cop més gran que està rebent per part de la societat civil de Sabadell.


CNL de Sabadell

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes