REDESSA impulsa un guardó per a fomentar el català a l'empresa amb el suport del CNL de Reus

CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

Ús professional

Vol reconèixer projectes empresarials de REDESSA que promoguin l'ús del català en tots els seus àmbits

Cartell Premis CATalitzador

El premi CATalitzador està impulsat per REDESSA i té el suport del Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura. Aquesta iniciativa vol reconèixer projectes empresarials dins dels centres d'empresa de REDESSA que promoguin l'ús del català en tots els seus àmbits. El guardó valorarà aspectes com ara la política lingüística en la comunicació interna i externa, la correcció lingüística, els criteris lingüístics per atendre els clients i la llengua d'ús al web i les xarxes socials.

Les empreses ubicades en els centres REDESSA poden presentar les seves candidatures fins al 27 de març. En paraules del regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement i conseller delegat de REDESSA, Josep Baiges,"l'objectiu d'aquest guardó és difondre iniciatives lingüísticament compromeses que serveixin d'inspiració i model per a altres empreses, siguin de nova creació o amb experiència".

El guardó es lliurarà coincidit amb la celebració de Sant Jordi que tindrà lloc a l'edifici REDESSA Tecno. El jurat estarà format per Josep Baiges, regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement i conseller delegat de REDESSA; Albert Boronat, gerent de REDESSA; Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística; i Anna Saperas, directora del Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura.

En paral·lel a la creació d'aquest guardó, REDESSA també col·labora amb el CNL fent difusió, a través dels canals de la seva comunitat d'empreses, dels diversos serveis que el Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura ofereix a les empreses. Entre d'altres podem trobar formació a mida, serveis de traducció i correcció, assessorament o voluntariat per la llengua.

Les empreses de a Comunitat que hi vulguin participar trobaran el formulari d'inscripció fent clic aquí.

Vols compartir aquesta notícia?