Llegim i parlem en català a Pallejà

CNL Ca n'Ametller

Activitats complementàries

El Club de Lectura Inicial de Pallejà tanca el 2023 amb 10 llibres llegits i comentats

L'Oficina de Català de Pallejà, del Consorci per a la Normalització Lingüística, tanca el 2023 amb deu sessions del Club de Lectura Inicial de Pallejà. Els seus dinamitzadors són dos voluntaris per la llengua: Marta i Fèlix. Les sessions es fan al castell de Pallejà en col·laboració amb la Biblioteca Municipal de Pallejà.

Els llibres escollits sumen bons títols i autors a les característiques de la lectura inicial, que es pot resumir en textos que segueixen les directrius internacionals de l'IFLA (International Federation of Library Associations and Institutions) i d'Inclusion Europe quant al llenguatge, el contingut i la forma.

Al llarg del 2023, el grup de lectors (entre els quals hi ha particulars, alumnes i aprenents del Voluntariat per la llengua) ha gaudit dels llibres següents: L'home que va poder regnar, de Rudyard Kipling, mes de gener; Grans esperances, de Charles Dickens, febrer; L'edat de la innocència, d'Edith Wharton, març; Solitud, de Víctor Català, abril; Pilar Prim, de Narcís Oller, maig; El far, de Virginia Woolf, juny; Històries de llegendes de Catalunya, d'Eugènia Salvador, setembre; Bearn o la sala de les nines, de Llorenç Villalonga, octubre; Viatge al centre de la terra, de Jules Verne, novembre; Maurice o la cabana del pescador, de Mary Shelley, desembre.

Tots els títols han motivat un diàleg viu i enriquidor entre els participants.

Vols compartir aquesta notícia?