Continua el club de lectura fàcil de l'Arboç

CNL de Tarragona

Activitats complementàries

L’activitat fomenta la lectura i la pràctica del català oral de forma distesa

Sessió del club de lectura fàcil de l'Arboç

Aquest mes de desembre ha acabat el primer trimestre del club de lectura fàcil en català "Llegir per parlar". La proposta s'ha adreçat a persones adultes amb un nivell bàsic de català que volien millorar la fluïdesa, ampliar vocabulari i compartir una estona distesa parlant en català. Les sessions s’han fet a la Biblioteca de l’Arboç i s’han llegit els llibres El darrer tango, Contes d'intriga i El gos dels Baskerville.

El proper trimestre s’han programat tres lectures més: Comptant núvols (que es comentarà el 24 de gener), Pilar Prim (el 21 de febrer) i Cartes impertinents (el 20 de març).

El club de lectura és una activitat organitzada per la Biblioteca Municipal de l'Arboç (av. Sant Jordi, 12, 977 67 19 92 - biblioteca@arbocenc.cat) i el Servei de Català del Baix Penedès del CPNL (pl. del Centre, 5, del Vendrell - 977 15 71 75 - baixpenedes@cpnl.cat). Les persones interessades poden apuntar-se a la Biblioteca, on se'ls donarà en préstec el llibre que cal llegir i se les convocarà per a la sessió de conversa i valoració del llibre

Vols compartir aquesta notícia?