Nova oferta de cursos trimestrals, dels nivells A1 al C1, al CNL del Maresme

CNL del Maresme

Cursos de català

Les inscripcions als 45 cursos de català del Centre de Normalització Lingüística del Maresme seran del 19 al 21 de desembre

El CNL del Maresme obre un nou període d'inscripcions per als cursos trimestrals que van de gener a març amb més de 800 places. El dia 19 de desembre comença el torn preferent de matriculació, per als alumnes que han fet un curs els darrers 12 mesos, i els dies 20 i 21 s'obrirà el torn general, per als nous alumnes. Les sol·licituds d'inscripció es podran fer presencialment a les nostres oficines o bé en línia, mitjançant la plataforma d'inscripció als cursos de català.

Quina és l'oferta de cursos?

Els cursos que s'ofereixen al Maresme inclouen tots els nivells dels nivells A1 al C1 (inicial, bàsic, elemental, intermedi i suficiència). Ja podeu consultar aquí tota l'oferta de cursos, tant presencials com en línia del CNL del Maresme.

L'oferta inicial és de 45 cursos, això significa més de 800 places disponibles, repartides entre totes les oficines que el CNL del Maresme té a la comarca. Les classes començaran el 8 i 9 de gener de 2024.

Els cursos de català organitzats pel CPNL segueixen els programes de llengua catalana de la Secretaria de Política Lingüística. Els certificats de nivell que expedeix el CPNL tenen validesa oficial i es corresponen amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).

Vols compartir aquesta notícia?