Comencem els cursos!

CNL L'Heura

Cursos de català

Després de les vacances d'estiu reprenem els cursos de català al CNL L'Heura. Aquest setembre oferim 33 cursos de tots els nivells, s'hi han inscrit uns 700 alumnes, el 13 % fa cursos en línia i introduïm algunes novetats.

Hem iniciat un curs Bàsic 1 relacionat amb l'alimentació saludable que tindrà algunes sessions a la cuina, mantenim una gran oferta de cursos de nivell Inicial i Bàsic i reprenem un curs de català per a persones xineses que viuen a Santa Coloma.

Aquest setembre també oferim més cursos presencials de nivell Intermedi, hem ampliat l'oferta de cursos a distància del nivell Superior (C2) i aviat començarem un curs de Reforç de Gramàtica adreçat a les persones de nivell C1 i C2 que necessiten repassar i preparar les proves d'aquests nivells.

Una altra de les novetats és que hem començat dos cursos a les aules de la CIBA. Els alumnes d'aquests cursos amb fills petits que no podrien anar a classe perquè no tenen amb qui deixar-los, poden gaudir del servei de canguratge que organitza la CIBA.

Ja hem preparat un munt d'activitats complementàries perquè els alumnes s'ho passin bé, coneguin Santa Coloma més a fons i s'animin a parlar català fora de l'aula.

Bon inici de curs!

Vols compartir aquesta notícia?