25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 18 de març de 2010

Dia Mundial de la Poesia al CNL Montserrat

Participants del programa Voluntariat per la Llengua reciten Jordi Pàmias a Berga, Igualada i Manresa

Dissabte, 20 de març, tindrà lloc la lectura del poema La poesia de Jordi Pàmias per commemorar el Dia Mundial de la Poesia. El poema s'ha traduït a 20 llengües, i serà llegit per voluntaris i aprenents del programa Voluntariat per la llengua.

- Berga: Plaça de Sant Joan, a les 12.30 h. Espectacle "Tastapoesia" i lectura del poema de Jordi Pàmias.

- Igualada: Teatre de l'Aurora, a les 17.00 h. Espectacle per part d'un grup de poetes de l'Anoia i lectura del poema de Jordi Pàmias.

- Manresa: Biblioteca del Casino, a les 18.00 h. Amb els poetes Josep Fàbrega i Maria Altarriba, i lectura del poema de Jordi Pàmias.

Dia Mundial de la Poesia al CNL Montserrat

L'acte és una iniciativa de la Institució de les Lletres Catalanes i el Centre UNESCO de Catalunya, amb el suport del Servei Català de Trànsit i la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística que amb motiu del Dia Mundial de la Poesia, impulsen una lectura de poemes descentralitzada, a més d'una vintena de poblacions de les terres de parla catalana.

Per commemorar aquest Dia Mundial de la Poesia, també s'ha editat un opuscle amb el poema en català La poesia, escrit expressament pel poeta lleidatà Jordi Pàmias i traduït a una vintena de llengües (alemany, anglès, àrab, armeni, basc, castellà, coreà, francès, hebreu, hindi, ioruba, italià, mandarí, noruec, occità, portuguès, quitxua, romanès, rus i txec.


dc

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes