25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 26 de febrer de 2010

Bona participació a les sessions de català inicial de l’any passat

A principis  de març comencen les primeres d’enguany

 

Bona participació a les sessions de català inicial de l’any passat

La setmana passada va acabar l’última de les sessions de català inicial per a persones nouvingudes que van començar el 2009. Durant aquest any passat, gairebé 200 persones han assistit a aquestes sessions a tot el CNL de Sabadell. D’un total de 14, 12 s’han impartit a Sabadell, una a Castellar del Vallès i una altra a Santa Perpètua de Mogoda.
Les sessions de Sabadell s’organitzen conjuntament amb Nova Ciutadania i amb les diverses entitats d’immigrants que les sol•liciten i estan subvencionades per la Secretaria per a la Immigració. Aquest any passat s’ha treballat amb l’Associació per a la Defensa del Medi Ambient de Balandou – APROMAB, amb l’Associació de Senegalesos de Sabadell i altres entitats, i amb diversos grups de dones nouvingudes de diferents barris de la ciutat.
Es preveu que durant el 2010 es faci un nombre similar de sessions. De moment, aquesta setmana comença la primera d’enguany amb un grup de mares nouvingudes de l’Escola Bressol d’Espronceda. A més a més, durant el primer semestre començaran cinc sessions inicials més, entre les quals novament n’hi haurà una a Santa Perpètua de Mogoda i una altra a Castellar del Vallès. Un cop hagin acabat les classes, com a novetat, els grups de Sabadell faran un curs de coneixement de l’entorn coordinat per Nova Ciutadania.
Les sessions, que tenen una durada de 20 hores, estan dirigides a la població nouvinguda i faciliten un primer contacte amb la llengua i la cultura catalanes.
 Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes