25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 4 de novembre de 2009

Turisme cultural per al voluntariat lingüístic de Tortosa

El voluntariat lingüístic i l'alumnat dels cursos de català per a adults de Tortosa estan convidats a participar al programa "Les parelles lingüístiques van de turisme cultural". La programació és la següent:

Turisme cultural per al voluntariat lingüístic de Tortosa

Els Col·legis Reials. Foto del web de l'Ajuntament de Tortosa.

Dissabte 14 de novembre: Visita als principals monuments i entrada a la catedral (catedral de Santa Maria, exposició de la catedral, Palau Episcopal, Col·legis Reials i portal del Romeu). Degustació de dolços tortosins.

Horari i lloc de trobada: a les 10.00 h, a la plaça de la Cinta.

 

Dissabte 21 de novembre: Visita a la Tortosa modernista (la Casa Brunet, el mercat i l'antic escorxador). Degustació de dolços tortosins. Visita a la Tortosa jueva (carrerons de l'antic barri jueu, els pous de les places i portal de la sinagoga). Conferència a càrrec d'Albert Curto, director de l'Arxiu Històric del Baix Ebre: "La comunitat jueva a la Tortosa medieval", a les 12.15 h, al Centre d'Interpretació del Renaixement.

Horari i lloc de trobada: a les 10.00 h, a la Cambra del Comerç.

 

Dissabte 28 de novembre: Visita panoràmica (castell de la Suda i Avançades de Sant Joan, passeig pel barri antic, entorn de la catedral de Santa Maria i dels Col·legis Reials). Degustació de dolços tortosins. Conferència a càrrec de Jordi Jordan, president de l'Associació d'Amics dels Castells i del Nucli Antic de Tortosa: "Sis quilòmetres de muralles i castells", a les 12.15 h, al Centre d'Interpretació del Renaixement.

Horari i lloc de trobada: a les 10.00 h, a la plaça del Paiolet.
 


Universitat Rovira i Virgili i Ajuntament de Tortosa

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes