25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 1 de juliol de 2009

Acord entre el Voluntariat per la llengua i la Corporació Sanitària i Universitària Parc Taulí

El Centre de Normalització Lingüística de Sabadell signa un conveni amb la CSPT per difondre el programa de les parelles lingüístiques

 
Acord entre el Voluntariat per la llengua i la Corporació Sanitària i Universitària Parc Taulí

El dimarts dia 30 de juny va tenir lloc a la sala de treball de l’Edifici La Salut la formalització de la col•laboració entre el programa Voluntariat per la llengua i la Corporació Sanitària i Universitària Parc Taulí (CSPT). L’acte de signatura de l’acord va anar a càrrec de la presidenta del Consell del CNL de Sabadell, Montserrat Capdevila, i de la directora general de CSPT, la Dra. Helena Ris.

Amb la signatura de l’acord de col•laboració, l’entitat sabadellenca fa un pas més en la seva tasca per la integració lingüística de les persones que viuen a la ciutat, i agafa el compromís d’informar i difondre entre treballadors i usuaris de la institució el programa Voluntariat per la llengua.

L’adhesió de la CSPT al Voluntariat per la llengua suposa un nou impuls a la labor de les persones que participen en el programa com a parelles lingüístiques i exemplifica el suport cada cop més gran que està rebent per part de la societat civil de Sabadell.

L’any 2008, a tot Catalunya es van formar 8.969 parelles, 525 de les quals van ser al CNL de Sabadell.

Voluntariat per la llengua és un programa de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i del Consorci per a la Normalització Lingüística que fomenta l’ús de la llengua catalana en les relacions personals, posant en contacte una persona que parla habitualment català amb una altra que en té coneixements bàsics i que vol fer un pas endavant per parlar-lo amb normalitat.
 Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes