25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 16 de juny de 2009

El CNL de Tarragona ha tingut 5.000 inscripcions durant el curs 2008-2009

El dilluns 15 de juny ha tingut lloc l'acte de cloenda dels cursos de català a la seu del CNL de Tarragona

Amb la sala d'actes de l'Antiga Audiència plena (vora 200 alumnes i parelles del "Voluntariat per la llengua"), l'acte de cloenda del curs 2008-2009 va comptar també amb una nodrida representació d'autoritats polítiques.

 

El CNL de Tarragona ha tingut 5.000 inscripcions durant el curs 2008-2009

Professorat i personal del CNL van brindar pel final de curs

L'alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, va ser present a l'acte, al costat de la regidora de Política Lingüística i presidenta de Consell de Centre del CNL, Rosa M. Rossell, i altres regidors com Raül Font, Antonio Rodríguez, Joan Sanahujes, Maribel Rubio o Joan Aregio (qui també ha participat en el programa de "Voluntariat per la llengua"). Així mateix, i com en els últims anys, va ser-hi present el delegat territorial de la Generalitat, Xavier Sabaté.

Miquel Martí i Pol amb CCOO

L'acte, celebrat el 15 de juny, es va iniciar amb la lectura dramatitzada de textos de Miquel Martí i Pol per part de cinc parelles d'alumnes i de voluntaris per la llengua, els qual van rebre, després, un obsequi del CNL. La lectura es va organitzar amb la col·laboració del Servei Lingüístic de CCOO.

En els parlaments, la directora del CNL va destacar que el curs 2008-2009 el CNL ha tingut 5.000 inscripcions d'alumnes, 1.600 de les quals al SLC de Tarragona. La presidenta, Rosa M. Rossell, entre altres aspectes va remarcar que és el darrer any que se celebra la cloenda a l'Antiga Audiència, ja que el CNL es traslladarà a l'antiga Facultat de Químiques de la plaça de la Imperial Tàrraco.

Acabat el tradicional repartiment de diplomes i certificats, l'acte es va tancar amb un aperitiu a la planta baixa de l'edifici que ha estat seu del CNL en els últims nou anys.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes