25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 21 de març de 2019

Presentat el Gran Dictat Popular de Sant Jordi 2019 en roda de premsa

Ens hi ha acompanyat Jenni Rodà, l'escriptora convidada d'aquesta edició

Aquesta és la cinquena edició del Gran Dictat Popular que organitza el Servei de Català d'Olot-la Garrotxa per Sant Jordi. Es farà a la plaça de l'U d'Octubre, a Olot, a les 18 h. Compta amb el suport de l'Institut de Cultura de la Ciutat d'Olot i els centres educatius de la comarca.

Presentat el Gran Dictat Popular de Sant Jordi 2019 en roda de premsa

El premi de la Categoria A (de 5è de primària a 2n d'ESO) és col·lectiu i, gràcies a l'Institut Municipal d'Educació de la Ciutat, el guanyador té material per a tota la seva aula; el premi de la Categoria B (de 3r d'ESO fins a 18 anys) és patrocinat per Kayacking Costa Brava i és una ruta guiada per Tamariu o Portlligat, i el premi de la Categoria C (majors de 18 anys), patrocinat per Turisme Garrotxa, és una nit per a dues persones en una casa rural de la Garrotxa, amb esmorzar inclòs.

L'escriptora que ha escrit el conte que serà la base d'aquest Gran Dictat Popular és la garrotxina Jenni Rodà, la història de la qual gira al voltant del Mediterrani, atès que el Gran Dictat d'aquest any és una activitat del +MOT, centrat el 2019 en la Mediterrània.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter