25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 13 de desembre de 2018

Cineclub Vilafranca s'adhereix al Voluntariat per la llengua

El president de Cineclub Vilafranca, Manel Balaguer, i el president del Consell del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Alt Penedès i el Garraf, Josep Moya, han signat un acord de col·laboració per promoure el programa.

Cineclub Vilafranca s'adhereix al Voluntariat per la llengua

Promoció del Voluntariat

El conveni preveu que Cineclub Vilafranca col·laborarà a difondre el Voluntariat per la llengua (VxL) promovent i facilitant la participació en el programa de les persones que formen part de l'entitat, fent difusió del VxL i organitzant conjuntament amb el CNL activitats de difusió de la llengua i la cultura catalanes (per mitjà del Servei de Català de Vilafranca i l'Alt Penedès).

Descompte

A més, a partir d'aquest acord, Cineclub Vilafranca efectuarà un descompte a les persones que participen en el VxL i a les que són alumnes dels cursos de català del CNL en l'import de les entrades de les pel·lícules en català que projecti, sigui en versió original, doblades o subtitulades en aquesta llengua.

Pel·lícules i documentals en català

De la seva banda, el CNL assessorarà les persones que siguin sòcies de Cineclub Vilafranca i vulguin participar en el VxL com a voluntaris o com a aprenents, informarà els alumnes i els participants en el VxL de les pel·lícules i els documentals en català que projecti Cineclub Vilafranca i difondrà per mitjà de l'entitat altres programes del Consorci per a la Normalització Lingüística que fomentin l'ús de la llengua catalana i la cohesió social.

Manel Balaguer, president de Cineclub Vilafranca, i Josep Moya, president del Consell del CNL de l'Alt Penedès i el Garraf.


CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes