25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 24 d'abril de 2009

Les parelles lingüístiques de Sant Quirze conversen de llibres a la primera tertúlia cafè organitzada pel programa Voluntariat per la llengua

Les parelles lingüístiques de Sant Quirze conversen de llibres a la primera tertúlia cafè organitzada pel programa Voluntariat per la llengua

Dimecres a la tarda els voluntaris i aprenents que participen al programa Voluntariat per la llengua es van trobar a la cafeteria La Masia del centre cívic de Can Feliu per xerrar de llibres. Durant una hora, una quinzena de persones van expressar els seus gustos i opinions sobre llibres, es van fer recomanacions de cara la diada de Sant Jordi i els aprenents van explicar quin llibre en català havia estat el primer que havien llegit.
És la primera tertúlia cafè que posa en marxa el Servei de Català amb la intenció de crear un punt de trobada entre la trentena de persones que s’han inscrit a la sessió de primavera al programa de voluntariat lingüístic.
Va ser una trobada divertida i molt participativa que es tornarà a repetir el 13 de maig sota el títol “Anècdotes de viatge” a les sis de la tarda a la cafeteria del centre cívic Can Feliu.
 Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes