25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 8 de març de 2018

L'Endevina-la! Torna als aparadors de Montornès del Vallès

En aquesta segona edició hi ha 41 establiments participants

L'Endevina-la! el joc d'enginy als comerços torna a Montornès. En aquesta edició un total de 41 botigues tindran un jeroglífic que els montornesens i montornesenques hauran de desxifrar.

L'Endevina-la! Torna als aparadors de Montornès del Vallès

El proper dia 16 de març es donarà el tret de sortida a la segona edició de l'Endevina-la! a Montornès. La tarda del dia 16 els comerços que hi prenen part ja lluiran a l'aparador un jeroglífic que caldrà desxifrar, i tindran a l'abast dels participants les butlletes i els tríptics explicatius. Els montornesencs i montornesenques podran jugar a l'Endevina-la fins al 14 d'abril. Esperem que molta gent s'animi a participar-hi, ja que és molt divertit anar fent ruta pel poble, desxifrar enigmes i descobrir establiments. 

I com funciona aquest joc d'enginy als comerços? Cal visitar els comerços de la Unió de Botiguers de Montornès on hi ha un jeroglífic, demanar a la persona responsable del comerç una butlleta de participació, rumiar la resposta i, evidentment,  endevinar-la. Caldrà escriure la resposta correctament en català, acabar d'emplenar la butlleta i donar-la  a la persona responsable de l'establiment.

El joc finaltizarà el 14 d'abril en què es retiraran els jeroglífics de les botigues i es recolliran les butlletes per tal de fer el recompte. El lliurament de premis tindrà lloc a la pl. Pau Picasso el 23 d'abril a les 17.30 h enmig de l'animació pròpia de la diada de Sant Jordi. 

Els premis que concedeix la Unió de botiguers són els següents: 

 - Premi per a l'adult que hagi encertat correctament al màxim de jeroglífics possible: val de 100 €.

- Premi per al menor de 12 anys que hagi encertat correctament al màxim de jeroglífics possible: val de 50 €.

- Premi a sortejar entre totes les butlletes encertades de la categoria d'adults (si la butlleta coincideix amb una altra d'un premi anterior, se'n triarà una altra): val de 40 €.

- Premi a sortejar entre tots els participants (si la butlleta coincideix amb una altra d'un premi anterior, se'n triarà una altra): val de 40 €).

 Esperem que molta gent, grans i petits, s'animin a participar-hi. 


Reyes Barragán. Oficina de Català de Montornès

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes