25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 8 de març de 2018

Visita a la Biblioteca Can Baró

Alumnes dels cursos de català en coneixen el funcionament

Visita a la Biblioteca Can Baró

El dimarts dia 6 de març  alumnes dels cursos de català per a adults de Corbera de Llobregat van visitar la biblioteca municipal d'una manera diferent.

La responsable del SLC i la responsable de la biblioteca van organitzat una "visita guiada" per l'equipament. Amb aquests tipus d'activitats volem potenciar el gust per la lectura i alhora l' ús de la instal·lació, que es conegui el seu funcionament i que els alumnes als cursos s'animin a participar en les diverses i variades activitats que s'hi fan: Clubs de lectura, L'Hora del conte infantil, exposicions a la sala polivalent, xerrades i conferències.

Durant el recorregut per les dues plantes i les diverses sales van poder conèixer  com s' organitza una  biblioteca, quines seccions hi ha, l'ordre del llibres, el contingut del teixell, etc. La Montse, la responsable de la biblioteca, va respondre tots els dubtes o curiositats dels assistents i va animar-los a fer-se'n socis i a poder acabar la visita amb el carnet a la butxaca !.

Aquesta activitat s'emmarca dins de la programació del Servei Local de Català per fer conèixer als alumnes la biblioteca municipal, promoure el foment de la lectura i la cultura i a la vegada, pels alumnes del Grup de conversa, poder escoltar i parlar en un context real.


Servei Local de Català de Corbera de Llobregat

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes