25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 8 de març de 2018

23 empreses obtenen l'acreditació ELR de la primera fase

Durant el 2018, 10 noves empreses entren en el projecte i 13 més continuen en la segona fase

El Projecte ELR (empreses lingüísticament responsables) es va gestar durant el 2016, en xarxa amb diferents orgnismes de la Garrotxa que treballen la responsabilitat social empresarial. Es va posar en funcionament el 2017 i s'hi van adherir 32 empreses, 23 de les quals van acabar la primera fase.

23 empreses obtenen l'acreditació ELR de la primera fase

Ara, durant el 2018, 13 empreses d'aquestes 23 han demanat de continuar treballant en el projecte tirant endavant la fase 2; simultàniament, 10 noves empreses han entrat en la fase primera.

El Projecte ELR ha inclòs la llengua com un element més de la gestió empresarial socialment responsable, que entén que el compromís amb el territori és un element de valor i de qualitat.

El Servei de Català d'Olot-la Garrotxa treballa en aquest projecte juntament amb DinàmiG,  organisme que aglutina l'Ajuntament d'Olot, el Consell Comarcal de la Garrotxa i Turisme Garrotxa.

Tota la informació a: http://empresa.dinamig.cat/ajudem-a-la-teva-empresa/responsabilitat-social-empresarial/empreses-linguisticament-responsables/Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes