25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 22 de desembre de 2017

Què puc regalar aquest Nadal?

Si no tens clar quins jocs i joguines vols regalar aquest Nadal, però sí saps que vols jugar en català, has de consultar el cercador de jocs del CPNL

Què puc regalar aquest Nadal?

Allà podràs triar per la tipologia de jocs (jocs de taula, jocs multimèdia, joguines, llibres joc, material didàctic, ordinadors i puzles i encaixos), i a més també podràs triar segons l'edat de l'usuari.

On es poden comprar aquestes joguines? Ho resoldràs en consultant el mapa interactiu que conté tots els establiments adherits a la campanya "I tu, jugues en català". I si ho vols encara més fàcil, només has de descarregar-te l'aplicació al teu mòbil.

Si vols ajudar la teva elecció amb bones recomanacions sobre el consum i idees interessants sobre jocs i joguines les trobaràs en aquests enllaços d'interès.  

Finalment, si enguany la bossa no sona, sempre pots jugar en català en tot un seguit de webs gratuïtes

Tots aquests recursos estan a la teva disposició gràcies a la campanya I tu, jugues en català? amb la qual, des del 2013, el Consorci per a la Normalització Lingüística dóna a conèixer l'oferta de jocs i joguines en català i en fomenta l'ús i el consum.

Bon Nadal juganer!Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes