25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 22 de desembre de 2017

L'Oficina de Català fa la darrera col·laboració de 2017 a Ràdio Montornès

Els nous estudis de Ràdio Montornès es troben a l'edifici històric de Can Saurina, al c. Major

El passat dimecres 20 de desembre la tècnica de l'Oficina de Català va visitar els nous estudis de Ràdio Montornès per fer la darrera col·laboració abans de les vacances nadalenques.

L'Oficina de Català fa la darrera col·laboració de 2017 a Ràdio Montornès

Amb Núria Cachán, presentadora del programa Els matins de Ràdio Montornès

La tècnica de l'Oficina de Català visita un cop al mes els estudis de Ràdio Montornès per parlar de les activitats que es duen a terme des del seu servei en el programa Els matins de Ràdio Montornès

Els darrers mesos la col·laboració s'havia hagut de fer per telèfon a causa del procés d'adaptació a la nova ubicació, aquest cop, però,  ja s'ha fet als nous estudis. En aquesta ocasió hem fet un resum i una valoració del VII Premi Font de Santa Caterina de Microcontes; de les activitats de  l'Any Bertrana; hem parlat de les efemèrides literàries que ens portarà el 2018; del Voluntariat per la llengua, del segon quadrimestre del cursos del mes de febrer, i també hem fet un repàs al vocabulari nadalenc, que sempre va bé de recordar.

                                        

Des de l'any 1984, Ràdio Montornès ocupa una freqüència en l'espai radiofònic català, el 91.2 de l'FM. En aquests anys d'història, primer als estudis del carrer de Sant Lluís, i tres anys més tard, a Can Xerracan,  Ràdio Montornès ha estat al servei dels seus oients mitjançant la informació local, comarcal, esportiva. Des del mes de setembre de 2017, es troba a l'edifici històric de Can Saurina, recentment remodelat i inaugurat l'1 de desembre. Ràdio Montornès està integrada a la Xarxa de Comunicació Local.

                            

                                                             


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes