25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 20 de desembre de 2017

El Consorci per a la Normalització Lingüística aprova preus i serveis per al 2018

Dimarts 19 de desembre, a la seu del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, va tenir lloc el Ple del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), amb presència dels representants de les administracions i ens locals que l'integren.

El Consorci per a la Normalització Lingüística aprova preus i serveis per al 2018

Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística i presidenta del Consorci, va presidir el Ple, acompanyada per Josep Madorell, gerent del Consorci.

Durant la reunió, es va aprovar l'acta de la sessió anterior i també es va informar sobre la situació del deute del CPNL amb data 30 de novembre de 2017 i en exercicis anteriors. El punt principal de l'ordre del dia va ser el preu dels cursos i els serveis del Consorci per al 2018. En aquest sentit, el Ple va aprovar mantenir els mateixos preus de l'any 2017, amb l'objectiu que el CPNL pugui continuar oferint serveis de qualitat als ciutadans i organitzacions que s'hi adrecen per aprendre o millorar la llengua catalana.

El torn obert de paraules va finalitzar amb una intervenció de la presidenta del CPNL, que va informar els assistents de la jubilació de la senyora Anna Jansana, directora del Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental, i de la incorporació de la senyora Pietat Sanjuan a la direcció del Centre, després del procés de selecció corresponent. Ester Franquesa va finalitzar la intervenció agraint a la senyora Anna Jansana la bona feina feta.


Àmbit de Projecció i Comunicació

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes