25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 5 de desembre de 2017

Èxit de Per Nadal, tota joguina val? a les Cotxeres de Sants

Unes 4.700 persones han passat del 29 de novembre al 2 de desembre pels diferent espais de la mostra durant els quatre dies que ha durat l'exposició.

Èxit de Per Nadal, tota joguina val? a les Cotxeres de Sants

Estand del CNL de Barcelona a la mostra.

La mostra de joguines Per Nadal, tota joguina val? que s'ha fet al recinte de les Cotxeres de Sants organitzat per les tres ludoteques del districte de Sants-Montjuïc ha estat un èxit de participació. Unes 4.700 persones han passat del 29 de novembre al 2 de desembre pels diferent espais de la mostra durant els quatre dies que ha durat l'exposició per conèixer de primera mà les joguines que els assessors recomanaven.

La delegació de Sants-Montjuïc del CNL ha estat present a la mostra amb un estand en què hi havia algunes mostres de joguines en català i materials diversos del programa I tu, jugues en català?; entre aquests materials cal destacar l'app de la campanya que serveix per localitzar els jocs i les joguines en català i també els comerços adherits a la campanya. Per dinamitzar l'estand s'han distribuït cartes dels Reis i s'ha habilitat un taller participatiu de dibuix i pintura per a infants, i per als més grans s'ha fet un concurs d'endevinar frases fetesEl concurs ha estat tot un èxit, amb una participació de 162 persones. Entre les persones participants s'ha fet un sorteig de jocs en català i els guanyadors han estat: Maria Caro, Max Borrell i Paquita Dinarès.


Delegació de Sants-Montjuïc i les Corts del CNL de Barcelona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes