25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 5 de desembre de 2017

Presentació del Voluntariat per la llengua a Monistrol de Montserrat

Presentació del Voluntariat per la llengua a Monistrol de Montserrat

La sessió va tenir lloc el 27 d'octubre a l'Escola Sant Pere de Monistrol de Montserrat i va servir per presentar els participants d'aquesta nova edició. En total, 11 parelles lingüístiques noves formades per una voluntària catalanoparlant disposada a compartir una hora de conversa setmanal amb una aprenenta de català durant deu setmanes. Les aprenentes són d'origen marroquí o sud-americà.

Cal destacar la importància de les parelles lingüístiques a Monistrol com a activitat de cohesió i de vincle en un entorn de gran riquesa multicultural. La majoria de parelles estan formades per mares que porten els seus fills a la mateixa escola. Per tant, tant voluntàries com aprenentes tenen un contacte diari, ja sigui a la porta de l'escola, al parc, a les activitats extraescolars que fan els fills, etc. i ara, a més, podran compartir moltes estones de xerrades en català.

Continuem promocionant el programa i sumant nous participants arreu del territori. Si estàs interessat a formar part del Voluntariat per la llengua, et pots inscriure a www.vxl.cat.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes