25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 5 de desembre de 2017

Alumnes d'Inicial II de Convivim de Sant Andreu visiten la biblioteca de la Sagrera

Dimecres 29, els alumnes del grup d'Inicial II que es fa a l'entitat Convivim de Sant Andreu van visitar la Biblioteca Marina Clotet de la Sagrera.

Alumnes d'Inicial II de Convivim de Sant Andreu visiten la biblioteca de la Sagrera

Com és habitual, els van mostrar les diferents seccions de la biblioteca fent especial esment a tots aquells materials que poden resultar útils per a l'aprenentatge del català. Per començar, van anar a la zona infantil per veure els contes per als nens més petits amb frases curtes acompanyades d'il·lustracions o els diccionaris amb imatges especialment interessants per als alumnes d'un nivell Inicial. 

Després van passar a la secció dels còmics, els llibres de lectura fàcil, els audiollibres, els CD i les pel·lícules, les revistes i els diaris remarcant com els poden ajudar per aprendre d'una manera lúdica i divertida. Per acabar, van anar a la sala d'ordinadors i després, en una sala a part, van fullejar alguns dels materials que havien vist i que el personal de la biblioteca els tenia preparats, mentre els alumnes que no tenien el carnet van aprofitar per fer-se'l. 


Delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes