25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 4 d'octubre de 2017

Sant Celoni acull l'exposició "Vinyetes: història del còmic en català"

Sant Celoni acull l'exposició

La mostra, que es pot visitar al Sax Sala del 2 al 27 d'octubre, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 15 a 20 h, fa un breu recorregut per la història del còmic en la nostra llengua. En aquesta mostra es posen de manifest les principals activitats i tendències del moment i les etapes més significatives del còmic en català. També s'hi mostren l'evolució dels il·lustradors als ninotaires de l'escola catalana, representacions de les principals escoles de còmic i mites del còmic, i la figura de l'heroi.

Les escoles que visiten la mostra compten amb activitats elaborades per a aquesta exposició en què es treballa el llenguatge del còmic i la informació que els alumnes han de buscar en els plafons a partir d'un qüestionari.

Aquesta és una exposició que s'emmarca en la campanya UAAAAAAAU... IUHU, PATAPLAF! CÒMIC EN CATALÀ, produïda pel Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, que pretén difondre l'oferta de còmics en llengua catalana, donar-ne a conèixer els autors i àlbums, siguin autòctons o traduïts, i potenciar-ne la lectura i venda. 


Oficina de Català de Sant Celoni
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes