25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 22 de setembre de 2017

Comença una altra temporada de col·laboracions amb Calafell Ràdio

Des del dia 19 de setembre

El passat 19 de setembre va començar la segona temporada de l'Espai de Català al programa Calafell Matí, presentat per Xavier Sanjuan, de Calafell Ràdio. Com l'any passat, l'espai està dedicat a cançons i llengua catalana: partint d'una cançó en català, es fan comentaris lingüístics sobre mots i expressions que apareixen a la lletra.

Comença una altra temporada de col·laboracions amb Calafell Ràdio

L'objectiu de la col·laboració és difondre la música en català i fomentar l'interès per la nostra llengua, però és un plataforma excel·lent per difondre les activitats del Consorci per a la Normalització Lingüística. Al llarg de la temporada, es preveu que els alumnes dels cursos de català i participants del Voluntariat per la Llengua també hi puguin participar, com a complement al seu procés d'aprenentatge.

L'espai s'emet cada dimarts, de 9.30 a 10 h, i es pot escoltar a la carta des del web de l'emissora i també es pot recuperar al blog dels Cursos de català de Calafell. I les cançons es poden escoltar a la llista d'Spotify "Espai de català de Calafell Ràdio (2017/2018)".


Oficina de Català de Calafell
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes