25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 13 de setembre de 2017

Comença el mòdul C del PRT de Vall-llobrega

Els alumnes ja han fet el curs de cuina de l'Aula Gastronòmica de l'Empordà

El mòdul C del Programa de Reincorporació al Treball (PRT) de Vall-llobrega forma part del projecte, sol·licitat per l'Aula Gastronòmica de l'Empordà a la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania, per formar auxiliars de cuina.

Comença el mòdul C del PRT de Vall-llobrega

Aquests dies s'ha iniciat el curs Coneixement de la societat catalana (mòdul C del Decret d'Acollida), que es porta a terme al Centre Municipal d'Educació de Palafrugell, atès que tots els alumnes són d'aquesta població. El curs té una durada de 15 h, però a aquest recurs se li afegeixen també 5 h de lèxic específic de gastronomia.

Els alumnes van iniciar la seva formació dins el PRT amb un curs de cuina a l'Aula Gastronòmica de l'Empordà durant la primavera i a l'estiu varen fer les pràctiques formatives en diferents establiments turístics de la comarca. En aquest moment, estan rebent la formació sobre coneixements de la societat catalana i, finalment, faran un curs de català de 45 h a l'octubre.

El programa de reincorporació al treball vol donar resposta a les necessitats de les persones estrangeres immigrades, especialment les que es troben en situació d'irregularitat sobrevinguda o reagrupades, per formar-les i inserir-les laboralment a la societat.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes