25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 13 de setembre de 2017

Els hondurenys omplen de nou el Poble Espanyol

El dia 9 de setembre la comunitat hondurenya que viu a Catalunya va celebrar al Poble Espanyol de Montjuïc el Dia Nacional d'Hondures. 

Els hondurenys omplen de nou el Poble Espanyol

L'acte, convocat per la FAHONCAT (Federació d'Entitats Hondurenyes a Catalunya), va reunir 4.800 persones que, tot i la pluja, van participar de les activitats que es van organitzar a la plaça Major del Poble Espanyol. Hi va haver degustació de menjars típics de Llatinoamèrica, intercanvi d'actuacions folklòriques (Societat Coral Els Moderns del Poble-sec i ball punta de l'Associació Cultural de Arte Culinario de Honduras y Amigos en Catalunya), i l'actuació de Pilo Tejeda, una estrella de la música popular hondurenya que amb les seves cançons va fer embogir el públic assistent.
A l'acte, hi van assistir, entre d'altres personalitats, Lola López, Comissionada d'Immigració, Interculturalitat i Diversitat de l'Ajuntament de Barcelona i Assumpta Escolà, directora del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, que van agrair a la comunitat hondurenya l'interès per conèixer la llengua, la cultura i les tradicions catalanes al temps que oferien el màxim de recursos perquè això fos possible.


Delegació de Sants-Montjuïc del CNL de Barcelona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes