25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 10 d'agost de 2017

Matrícula oberta als cursos de català

El Centre de Normalització Lingüística Montserrat ofereix cursos de tots els nivells, des de l'inicial fins al nivell superior C2, de forma presencial, en línia o combinant les dues modalitats.

Matrícula oberta als  cursos de català

Tothom qui vulgui fer un curs i que no tingui cap certificat acreditatiu en llengua catalana ha de fer una prova de nivell a la nova seu del Centre de Normalització: al passeig de Pere III, 68 (entrada per la plaça 11 de Setembre) de Manresa. Cal trucar abans del 20 de setembre per demanar hora.

La inscripció general als cursos dels nivells inicial i bàsic 1 és a partir del dia 21 de setembre; del bàsic 2, bàsic 3 i elementals a partir del dia 22 de setembre, del nivell superior (C2) a partir del dia 19 de setembre, i dels nivells intermedis i de suficiència a partir del 25 de setembre.

El preu dels cursos varia segons el nivell i, en la majoria, hi ha entre un 70% i un 50% de reducció de la matrícula per a persones en situació d'atur, pensionistes o jubilades, entre d'altres.

Els cursos es corresponen amb els nivells del Marc Europeu Comú de Referència (MECR) i, un cop superats, permeten obtenir el certificat oficial. A més, els cursos bàsics ofereixen la certificació vàlida per als informes d'arrelament.

Les persones interessades podeu trucar al 93 872 17 07 o visitar la pàgina web del CNL  www.cpnl.cat/xarxa/cnlmontserrat/cursos


El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) és una institució pública dedicada a la formació i al foment de l'ús de la llengua catalana en tots els contextos de la societat catalana i a facilitar la cohesió social mitjançant l'ús de la llengua.

El CPNL, integrat per la Generalitat de Catalunya i per diversos ens locals, compta amb 22 centres de normalització lingüística en 146 punts de servei a tot el territori català.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes