25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 14 de juliol de 2017

L’Agència Catalana de l’Aigua i el CPNL signen un conveni de col·laboració

Aquest juliol el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) han signat un conveni marc d'actuació per organitzar cursos de llengua catalana, presencials o en línia a través del Parla.cat, per als treballadors de l'ACA que ho necessitin.

L’Agència Catalana de l’Aigua i el CPNL signen un conveni de col·laboració

En aquest sentit, el CPNL es compromet a coordinar els plans de formació per al personal de l'ACA, crear i gestionar els cursos, els grups d'alumnes i les proves d'avaluació, assessorar pedagògicament el professorat i expedir els certificats acreditatius del nivell corresponent a les persones que superin la prova final.

D'altra banda, l'ACA col·laborarà en la definició, la programació i la difusió de les accions formatives concretes, establirà el nombre màxim de participants en els cursos i farà la selecció entre els seus treballadors. A més, proporcionarà els espais adequats per dur a terme els exàmens presencials de final de nivell per obtenir el certificat.

Amb aquesta signatura, les dues institucions comparteixen la voluntat i la necessitat de promoure l'ús social del català com a llengua pròpia i oficial de Catalunya.

L'Agència Catalana de l'Aigua està adscrita al Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i és l'empresa pública encarregada de planificar i gestionar el cicle integral de l'aigua a Catalunya.

El Consorci per a la Normalització Lingüística, integrat per la Generalitat de Catalunya i per diversos ens locals, és una institució dedicada a la formació i al foment de l'ús de la llengua catalana en tots els contextos de la societat catalana i a facilitar la cohesió social mitjançant l'ús de la llengua.


Àmbit de Projecció

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes