25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 13 de juliol de 2017

El CNL de Cornellà no farà vacances el mes d'agost

El Centre de Normalització Lingüística de Cornellà de Llobregat organitza cursos de català d'estiu

El Centre de Normalització Lingüística de Cornellà de Llobregat no tancarà les portes durant aquest mes d'agost. Les persones que es vulguin iniciar en l'aprenentatge del català i no marxin fora de la ciutat durant aquest període, tenen una oportunitat d'or per fer-ho amb el curs Bàsic 1 que s'hi impartirà. 

El CNL de Cornellà no farà vacances el mes d'agost

L'agost és un mes en què molta gent marxa de la ciutat i habitualment es dóna per descomptat que totes les activitats acadèmiques i laborals fan una parada generalitzada. Però el cert és que, per raons molt variades, també hi ha molta gent que es queda a Cornellà tot el mes. Molta d'aquesta gent que es queda, però, té durant aquest període una mica més de flexibilitat horària i temps lliure del que disposa durant el curs acadèmic, que sol està ple d'obligacions laborals, escolars o familiars. I és durant aquest període més distès que moltes persones troben el temps, la tranquil·litat o la predisposició per fer un curs de català. Aquest curs, doncs, s'adreça a totes aquestes persones.

Repartit en sessions diàries de 2 hores i mitja de dilluns a divendres al matí, en total seran 45 hores lectives per a un curs adreçat a persones no catalanoparlants que vulguin desenvolupar habilitats de comprensió i producció orals. En acabar aquest curs, que comença el dia 7 d'agost, les persones que s'hi apuntin podran resoldre en català algunes de les necessitats fonamentals de la vida quotidiana. Hi ha encara temps per apuntar-s'hi fins al dia 21 de juliol.

Aquest curs, a més, es suma als tres cursos (Bàsic 1, Bàsic 2 i Bàsic 3) que s'estan impartint actualment durant tot el mes de juliol, i que acaben el dia 25, i completa així una àmplia oferta estiuenca de cursos adaptada a les necessitats dels usuaris del Centre de Normalització Lingüística de Cornellà de Llobregat. 

Podeu trobar més informació d'aquest curs d'estiu aquíConsorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes