25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 6 de juliol de 2017

6a guanyadora del concurs Posa'ten joc al supermercat Esclat de Montmeló

El concurs de llengua que es fa al supermercat Bonpreu-Esclat de Montmeló amb suport de l'Oficina de Català posa a prova els usuaris demanant-los el significat de la frase feta Parlar pels descosits. El guanyador aconseguirà un lot de productes del supermercat.

6a guanyadora del concurs Posa'ten joc al supermercat Esclat de Montmeló

Guanaydora del 6è joc

El supermercat participa amb l'Oficina de Català des del mes d'abril en el concurs de llengua Posa't en joc. És una manera que els usuaris de l'establiment estiguin a l'aguait pel que fa a la llengua i alhora treballar conjuntament un gran comerç amb l'Oficina de Català.

Cada quinze dies es canvia l'endevinalla i es pot tornar a participar resolent el dubte de les dues setmanes següents. En aquesta propera quinzena es posa a prova els coneixements que la gent té sobre Montmeló perquè es demana els noms dels gegants del poble. Si els usuaris saben la resposta només han de deixar-la per escrit a la bústia que hi ha a l'entrada de l'establiment i a jugar.

El 8 de juliol hi haurà una mà innocent que triarà el guanyador del 7è joc i el darrer d'aquesta edició. Confiem que l'any que ve hi haurà nous jocs i nous premis.


Oficina de Català de Montmeló
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes