25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 24 de novembre de 2008

Les parelles del Voluntariat lingüístic de Cornellà visiten la Tarragona romana

La directora del CNL de Tarragona els va rebre a l'entrada de les Muralles

Per segon camí enguany, un grup de parelles de "Voluntariat per la llengua" procedent d'un altre centre de normalització ha visitat la Tarragona romana. El dissabte 22 de novembre van ser uns 45 cornellanencs els que van arribar en autobús a Tarragona per fer una visita guiada al patrimoni romà de la ciutat.

Les parelles del Voluntariat lingüístic de Cornellà visiten la Tarragona romana

El grup de Cornellà, davant la porta del Passeig Arqueològic de Tarragona

La directora del CNL de Tarragona, Rosa M. Ibarz, i el tècnic de Voluntariat els van rebre a la porta de les Muralles i els van repartir les bosses ofertes pel Patronat Municipal de Turisme amb mapa guia i altres informacions turisticoculturals.

El grup de Cornellà va arribar a quarts d'onze del matí a la porta de les Muralles havent visitat prèviament l'aqüeducte de les Ferreres (més conegut, popularment, com a Pont del Diable). Després de visitar la gran maqueta de la ciutat romana a la Volta del Pallol, van fer el recorregut habitual pels monuments més destacats del centre de la ciutat: Passeig Arqueològic (Muralles), Pretori, capçalera del Circ i Amfiteatre.

Acabada la visita, les parelles de voluntaris de cornellà, un del quals, fotògraf aficionat, feia el reportatge gràfic de tota la visita, van anar a dinar a Altafulla abans de retornar a casa.


CNL de Tarragona

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes