25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 21 de novembre de 2016

Alumnes de Sant Martí visiten la cooperativa Alencop

Els alumnes d'intermedi 1 d'un grup de la Delegació de Sant Martí del CNL Barcelona han visitat Alencop, una cooperativa d'iniciativa social creada per donar resposta a un problema de recollida de residus i per garantir unes condicions de vida digna dels seus socis.

Alumnes de Sant Martí visiten la cooperativa Alencop

L'equip d'Alencop amb els alumnes de català de Sant Martí.

Els alumnes de català de la Delegació de Sant Martí han tingut la sort de conèixer de primera mà el funcionament d'una cooperativa de creació recent ubicada al districte, Alencop. Es tracta d'una cooperativa que permet regularitzar la situació burocràtica dels seus socis alhora que els dota dels elements bàsics per viure d'una manera digna fent una feina prou important per millorar la societat.

Els socis treballadors mateixos han explicat als alumnes els ets i uts de la seva feina i del projecte social que hi ha al darrere, amb sinceritat, passió i molt de talent. Els alumnes n'han sortit encantats i convençuts que l'entitat social tirarà endavant i anirà replicant a d'altres barris de la ciutat, on la campanya de sensibilització i educació sobre recollida selectiva i reutilització anirà fent efecte de mica en mica.


Delegació de Sant Martí del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes