25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 10 de novembre de 2008

S’obre la inscripció al curs “Català d’urgència al restaurant”

Aquesta iniciativa pretén millorar l’atenció al client dels restaurants.
S’obre la inscripció al curs “Català d’urgència al restaurant”

El 10 de novembre s’obre la inscripció al curs “Català d’urgència al restaurant”, que s’adreça al personal dels establiments de restauració que no parla el català i també a les persones que busquen feina en aquest sector. El curs, de 7, 5 hores de durada i distribuït en cinc sessions, està organitzat pel Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus en col·laboració amb la Cambra de Comerç.

L’objectiu és que les persones inscrites adquireixin els recursos bàsics per atendre en català els clients i que siguin capaces de mantenir-hi els diàlegs més freqüents en la seva activitat professional, com ara respondre a la reserva d’una taula, informar dels plats disponibles al menú i a la carta, atendre els proveïdors...

“Català d’urgència al restaurant” s’impartirà en dimecres, del 19 de novembre al 17 de desembre, de 16.15 a 17.45 h, a la Cambra de Comerç. Les persones interessades poden inscriure-s’hi fins al 14 de novembre al Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus.

Sens dubte, la clientela valora ser atesa en la seva llengua, la qual cosa contribueix a la qualitat del servei. A més, la legislació vigent estableix que tots els establiments oberts al públic han d’estar en condicions de poder atendre les persones que s’expressen en català.
 Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes