25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 16 de juny de 2008

L'Ajuntament de Constantí s'integra plenament al CPNL

La signatura del conveni d'adhesió es va fer el dia 12 al saló de plens municipal

L’alcalde de Constantí, Cristóbal Ramírez, i el president del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), Bernat Joan, van signar el conveni d’integració de l'Ajuntament de Constantí (Tarragonès) al CPNL el dia 12 de juny, a la tarda, a la sala de plens del consistori.
L'Ajuntament de Constantí s'integra plenament al CPNL

Dolors Fortuny, Rosa Rossell, Cristóbal Ramírez i Bernat Joan, després de signar el conveni

La integració de l’Ajuntament de Constantí al CPNL suposa que passa a ser-ne membre de ple dret, amb representació i vot al Consell de Centre del Centre de Normalització Lingüística de Tarragona (CNLT) i al Ple del CPNL.

La persona que s'encarregarà de l'Oficina de Català de Constantí serà la tècnica Dolors Fortuny, que des de fa anys s'ocupa d'organitzar i impartir els cursos de català per a adults del CNL de Tarragona en aquesta població del Tarragonès i, des de fa unes quantes edicions, el Voluntariat lingüístic.

A l’acte de signatura hi van assistir la regidora de Política Lingüística de  l’Ajuntament de Tarragona i presidenta del Consell del CNLT, Rosa M. Rossell; la gerent del CPNL, Pilar López, i la directora del CNLT, Rosa M. Ibarz. Acabada la firma del conveni, la comitiva institucional va visitar la seu de l'OC de Constantí, a l'Escola d'Adults local (c. de Sant Pere, 42).


CNLT

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes