25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 17 d'abril de 2015

El cantautor Cesk Freixas omple de música i vida l'Espai Avinyó - Llengua i Cultura

La Sala Polivalent de l'Espai Avinyó es va omplir dimecres al vespre d'alumnes que van participar en una tertúlia amb Cesk Freixas. El cantant va conversar amb tots ells al mateix temps que els interpretava cançons relacionades amb alguns dels temes que es comentaven.

El cantautor Cesk Freixas omple de música i vida l'Espai Avinyó - Llengua i Cultura

El meu poble va ser la primera cançó que va dedicar Cesk Freixas als alumnes que van anar a escoltar-lo dimecres al vespre a l'Espai Avinyó - Llengua i Cultura. Va ser una trobada emotiva en què el cantautor va explicar als alumnes com s'havia decantat per la cançó d'autor des dels seus inicis musicals, ja que per a ell era necessari traslladar una mirada crítica en l'observació de l'entorn a les seves melodies. Per al cantant, "la cançó d'autor i de protesta és important perquè vivim en un moment en què cal combatre desigualtats i intentar transformar el món".

A més de El meu poble, Cesk Freixas va interpretar, entre d'altres, Em pregunten per què canto, La rambla del Poble Sec i una versió en rumba catalana de El vent, de Raimon.

El cantant va agrair a tots els alumnes que visquessin a Catalunya i que s'esforcessin per aprendre català i per participar en la tertúlia i escoltar-lo cantar. Al mateix temps, els alumnes van quedar fascinats per la senzillesa i potència de les paraules de Cesk Freixas, un autor amb una mirada crítica que va més enllà.


Centre de Normalització Lingüística de Barcelona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes