25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 22 d'abril de 2008

"He perdut la vergonya de parlar en català"

He perdut la vergonya de parlar en català és el títol d'un vídeo realitzat per Vilaweb TV, Canal Solidari i el CNL de Barcelona en el qual l’Elisa Zamorano, que va venir de Madrid fa un any i mig, explica la seva experiència al programa Voluntariat per la llengua.
L’Elisa Zamorano va venir de Madrid fa un any i mig i, en el seu afany d’aprendre català, es va apuntar a classes de català on aprèn gramàtica i, paral·lelament, per perdre la por i llançar-se a parlar la llengua catalana en la seva vida quotidiana cada setmana es troba a l’Ateneu Barcelonès de Barcelona amb el Pep Ferré. Junts passen fins a tres hores xerrant de les seves coses, però sempre en català.

El Pep és voluntari i l’Elisa és aprenenta i tots dos formen una de les parelles lingüístiques del programa
Voluntariat per la llengua. El compromís mínim per participar en aquest programa és trobar-se una hora a la setmana, durant deu setmanes.

Amb aquestes condicions, només a Barcelona (Centre de Normalització Lingüística de Barcelona i entitats col·laboradores) l’any 2007 es van formar 930 parelles, i 6.304 a tot Catalunya. En total, durant els cinc anys d’història d'aquest programa lingüístic s'han creat 20.722 parelles.Centre de Normalització Lingüística de Barcelona - Voluntariat per la llengua
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes