25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 22 d'abril de 2008

El CPNL celebra Sant Jordi amb més de 70 activitats arreu del territori

L'Any Rodoreda, l'Any Internacional de les Llengües i el "Voluntariat per la llengua" són alguns dels eixos al voltant dels quals s'estructuren les activitats de Sant Jordi del CPNL
El CPNL celebra Sant Jordi amb més de 70 activitats arreu del territori
A Barcelona, a més de participar des de diversos centres de normalització lingüística (CNL) en el Canal "Voluntariat per la llengua", al Palau Robert, es presenta el recull de receptes Menja't el món i s'organitza la "rambla de les paraules" al Raval, entre altres activitats.

A Sant Just Desvern se celebra el lliurament de premis del certamen literari Sant Jordi 2008.
I també el CNL Ca n'Ametller fa el lliurament de premis a certàmens literaris Sant Jordi 2008 a Esparreguera, Olesa de Montserrat, Pallejà i Sant Andreu de la Barca.

Participants en el "Voluntariat per la llengua" i alumnes dels cursos de català comparteixen la Diada a Sitges, a Mataró,  a Montcada i Reixac, a Montmeló, etc.

A Berga, Igualada i Manresa s'organitzen lectures públiques de Mercè Rodoreda, com també a l'Alt i el Baix Empordà.

Partides de Scrabble (a Salt), sorteig d'entrades per anar al teatre (a Tarragona), maratons de poesia (a Lleida i a Figueres), "batibull de paraules" a Vilanova i la Geltrú, i finalment la invitació del CNL de les Terres de l'Ebre a "l'apadrinament de paraules ebrenques", per promoure que no es perdi aquesta nostra gran riquesa.

Aquestes són algunes de les activitats que organtiza o en què participa el Consorci per a la Normalització Lingüística arreu del Principat. Podeu consultar-ne els detalls a l'agenda del CPNL.

El Consorci per a la Normalització Lingüística és un ens creat l'any 1989 a partir de la voluntat comuna de la Generalitat i de nombrosos ajuntaments, consells comarcals i diputacions amb la voluntat comuna d'impulsar coordinadament el foment del coneixement i de l'ús del català.


Àrea de Comunicació del CPNL
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes