25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 1 de febrer de 2008

Els alumnes de nivell Bàsic de l'Espluga tanquen el curs

La festa de cloenda s'ha fet a la sala polivalent de l'Antic Hospital

L'Espluga de Francolí va tancar un altre curs de català Bàsic per a nova immigració el 29 de gener amb una festa intercultural. L’acte va comptar amb la presència de la regidora de Benestar Social i Ensenyament, M. Jesús Martín.
Els alumnes de nivell Bàsic de l'Espluga tanquen el curs

La cuina de diferents països es barreja a la cloenda

Els alumnes van voler celebrar el final de curs amb una mena de berenar sopar intercultural, en el qual van poder tastar plats típics dels seus països de procedència (ucraïnesos, sud-americans, marroquins i xinesos) i, també, de catalans. Tot això va estar amenitzat amb música ucraïnesa que va aportar una alumna, i amb cançons xineses que va cantar de viva veu una altra alumna del curs.

La incorporació d'alumnes xinesos ha estat una de les novetats d'aquesta edició del curs de nivell Bàsic de l'Espluga de Francolí. Cal destacar també que els alumnes estaven molt satisfets d’haver-hi assistit i que van manifestar interès perquè aquesta formació tingui continuïtat.

Aquest curs ha tingut lloc gràcies a la col·laboració entre el Consorci per a la Normalització Lingüística, el Pla territorial de ciutadania i immigració i l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí.

SCC de la Conca de Barberà
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes