25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 31 de gener de 2008

Voluntaris i aprenents gaudeixen de la representació dels Pastorets de Mataró

Una cinquantena de persones que participen en el programa “Voluntariat per la llengua” al Maresme van assistir el dissabte 26 de gener a la representació dels Pastorets a la Sala Cabañes de Mataró.
Voluntaris i aprenents gaudeixen de la representació dels Pastorets de Mataró

Alguns trucs tècnics perquè els dimonis semblin més dimonis

Els Pastorets de Mataró es representen des de 1916, i l’Ajuntament els va declarar Patrimoni Cultural de la Ciutat l’any 1991. Es basen en un text del mataroní Ramon Pàmies, L’estel de Natzaret, i hi participen prop de 400 persones, entre actors i tècnics.
Les aventures dels personatges, que exemplifiquen la lluita entre el cel i l’infern, van captivar i divertir els assistents a la representació.
Abans de la representació teatral, els voluntaris i aprenents van fer una visita guiada per la Sala Cabañes, en què els actors i tècnics van explicar la història dels Pastorets a Mataró i alguns dels secrets tècnics més ben guardats de la representació, que van encuriosir més d’un.
Per a aquesta activitat, el CNL del Maresme va aconseguir una subvenció del Patronat Municipal de Cultura de Mataró, a més de la col·laboració de la Sala Cabañes.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes