25 anys fent bategar el català

Centres


Llengua i cultura
← Tornar al llistat de novetats

Destaquem

 • Àmbit de Formació i Foment - Divendres, 25 de maig de 2018

  Taller de cistelles de paper al CNL de l'Hospitalet

  Conversa en català i molta creativitat per fer cistelles, marcs de fotos, rodals i tota mena de guarniments de paper

  Dimarts 22 de maig, el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Hospitalet va organitzar un taller d'elements de decoració adreçat als alumnes dels cursos de català i als participants del Voluntariat per la llengua (VxL), conduït per una voluntària del VxL. 

  El taller va permetre que la vintena d'assistents poguessin interactuar en català amb un objectiu concret: entendre les instruccions i la metodologia, i saber-ho reproduir. Alhora va oferir la possibilitat de generar conversa espontània en un context relaxat i distès. El resultat del taller va ser molt satisfactori, perquè va aconseguir trencar la barrera que suposa la vergonya de parlar en català, quan no es té prou fluïdesa per fer-ho, una de les premisses bàsiques del VxL.

  Gràcies a la col·laboració de la Unitat Polivalent de Salut Mental de l'Hospitalet amb el CNL, el taller es pot realitzar en dependències d'aquesta institució. Aquesta col·laboració va molt en la línia de les actuacions del Consorci, sempre buscant complicitats al territori per aconseguir majors impactes.

  Enllaços relacionats
Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes