25 anys fent bategar el català

Centres


Llengua i cultura
← Tornar al llistat de novetats

Destaquem

 • Àmbit de Formació i Foment - Divendres, 23 de febrer de 2018

  Sant Pere de Ribes posa a prova la creativitat

  El CNL de l'Alt Penedès i el Garraf i l'associació de comerciants Fem Ribes organitzen la tercera edició del concurs "Relats per al cafetó"

  El concurs premia el millor relat, real o fictici, que tingui relació amb la restauració o el sector comercial del municipi. Es tracta d'una fórmula molt interessant que uneix dos àmbits: la comunicació escrita en català i el sector socioeconòmic.

  Les narracions han de tenir un màxim de 400 paraules i han de complir uns requisits formals (lletra Arial, cos 12 i a doble espai). Les obres es poden lliurar del 19 de febrer al 31 de març, a la bústia femribes.relatsxlcafeto@gmail.com. En joc hi ha 100 euros en tiquets regals per gastar als comerços adherits a l'associació Fem Ribes.

  Actuacions com aquesta refermen l'eix que estableix el programa Llengua i Empresa del Consorci per a la Normalització i, alhora, posen en valor el domini i la qualitat de la llengua catalana escrita del públic en general.

  A través del concurs, doncs, s'aconsegueix un doble objectiu: promoure l'ús de la llengua catalana i incentivar el comerç local, una manera d'unificar cultura i territori que contribueix a generar vincles forts entre els diferents sectors del municipi.

  En l'edició de l'any passat, el guanyador fou l'escriptor local Josep Mesia.
Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter