25 anys fent bategar el català

Centres


Llengua i cultura
← Tornar al llistat de novetats

Destaquem

 • Àmbit de Formació i Foment - Divendres, 9 de febrer de 2018

  "Cantem en català" a Parets del Vallès

  El grup d'alumnes cantaires de l'Oficina de Català de Parets del Vallès participa al festival Cordes del Món, en una exhibició del taller "Cantem en català".

  L'espectacle Cordes del Món, que enguany ha arribat a la 5a edició, va tenir lloc diumenge 4 de febrer al Centre Cultural Can Rajoler de Parets del Vallès. Es tracta d'una iniciativa del Centre d'Estudis Musicals María Grever del municipi, que fomenta la música com a eina clau de socialització.

  És justament la col·laboració entre aquest Centre d'Estudis Musicals i l'Oficina de Català de Parets del Vallès, del CNL del Vallès Oriental, el que origina, el 2015, el taller "Cantem en català", amb l'objectiu que persones de procedències molt diverses tinguin un espai de trobada i de pràctica lingüística, a través de la música, les cançons i el ball.

  A banda de participar en el festival Cordes del Món, el grup de cantaires del taller "Cantem en català" ha format part de diversos actes i festivals, molts d'ells interns de l'Oficina de Català, però d'altres de caire social del municipi, com són El vent ens parla de tu, de l'associació Niu d'Art Poètic de Parets; Plantem-nos! Parets solidari amb els refugiats, o la 1a Festa Solidària Parets contra el Càncer.

  El Centre d'Estudis Musicals María Grever també col·labora amb l'Oficina de Català de Parets del Vallès com a entitat col·laboradora del Voluntariat per la llengua.
Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter