25 anys fent bategar el català

Centres


Llengua i cultura
← Tornar al llistat de novetats

Destaquem

 • Àmbit de Formació i Foment - Dimecres, 24 de gener de 2018

  A Manresa, espectacle i emocions amb la coral Cor Obert

  L'espectacle "Emociona't, que és Nadal" aplega diverses entitats socials i culturals de la ciutat

  El concert-recital va tenir lloc dijous 28 de desembre, en el marc del Teatre Conservatori de Manresa, i va comptar amb les col·laboracions de la Coral Infantil Escodines, formada per infants que provenen de famílies amb pocs recursos; reclusos de la Coral Divertimento del Centre Penitenciari Lledoners; membres de Joc de Veus d'Ampans; cantaires de la Coral Universitària de la FUB, i alumnes de cursos bàsics de català i participants del programa de Voluntariat per la llengua, del Centre de Normalització Lingüística Montserrat.

  Més d'un centenar de persones van passar per l'escenari, amb l'acompanyament de de quatre músics: Albert Bacardit, a la guitarra elèctrica; Ferran Compte, al baix elèctric; Xavier Miranda, a la bateria, i Marc Pusó, al teclat. Els rapsodes Pilar Arnau, Fina Borràs i Toni Gol van recitar fragments de "Poema de Nadal", de Josep Maria de Segarra, i esquetxos dels Pastorets de Folch i Torres, en una adaptació de Joan Barbé. L'escenografia va ser a càrrec del bagenc Txema Rico.

  El nombrós públic assistent va gaudir d'un espectacle de qualitat, amb la voluntat última de promoure beneficis i finalitats socials. La mescla d'edats, procedències i inquietuds dels cantaires va demostrar, una vegada més, la força de les arts escèniques i de la cultura en general en la recerca de cohesió i transformació social.

  L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, la presidenta del Consell de Centre, Anna Crespo (a la fotografia), i el regidor Joan Calmet van ser presents a l'acte i van felicitar els participants. En el cas de la col·laboració del CNL Montserrat, van felicitar especialment els cantaires de Cor Obert i la directora Rosa Maria Ortega per la bona feina.

  La inclusió cultural i social que suposa aquest projecte fa que esdevingui una activitat molt especial per al Centre de Normalització Lingüística Montserrat.

  Enllaços relacionats
Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter