25 anys fent bategar el català

Centres


Llengua i cultura
← Tornar al llistat de novetats

Destaquem

 • Àmbit de Formació i Foment - Dijous, 14 de desembre de 2017

  "El criquet uneix" del CNL de l'Hospitalet, finalista dels premis Aprendizaje Servicio 2017

  Divendres 1 de desembre va tenir lloc a l'Hospitalet de Llobregat el X Encuentro Estatal de Aprendizaje Servicio 2017. El CNL ha col·laborat en dos dels projectes que han presentat instituts de la ciutat.

  El projecte "El criquet uneix", del CNL de l'Hospitalet i el Servei de Mediació Comunitària, presentat per l'Institut Rubió i Ors i l'Institut Europa, va quedar finalista dels premis Aprendizaje Servicio 2017, en què participaven projectes d'aprenentatge servei de tot l'Estat espanyol. A més, per haver quedat entre els 8 primers finalistes, va ser guardonat amb el premi Fundació Princesa de Girona.

  Alhora, el projecte "Cicerone", en què els estudiants expliquen el funcionament de l'institut i l'entorn educatiu als alumnes de l'aula d'acollida, va guanyar el Premi ApS Ciutat de l'Hospitalet. Aquest projecte va ser presentat pels instituts Rubió i Ors, Torras i Bages, Eduard Fontserè i Pedraforca i hi participen diversos serveis i entitats de l'Hospitalet. El CNL hi col·labora amb una formació de comunicació i una visita als mercats municipals, en què els alumnes de l'aula d'acollida, ajudats pels cicerone, fan una enquesta als dependents dels establiments, que són col·laboradors del programa Voluntariat per la Llengua (VxL).
Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter